Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Haryana, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Non Veg | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RSK CROWN PLAZA will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RSK CROWN PLAZA expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RSK CROWN PLAZA expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RSK CROWN PLAZA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Q-5 NEW palam vihar phase 1 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. RSK CROWN PLAZA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RSK CROWN PLAZA Haryana

Related jobs

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Non Veg | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience More info ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Cuisine

    JOB SUMMARY Accountable for the quality, consistency and production of the restaurant kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Coordinates menus, purchasing, st...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tandoor Cook

    Require Ambarsary Kulcha,Chur Chur Nan, Chef. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor, Veg | North Indian, Commi1, Restaurant Experience More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now