Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness.

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Biryani King will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Biryani King expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Biryani King does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-1+, Kishan Apra Plaza, Sector 18, Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Biryani King expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Biryani King Noida, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Kitchen Helper

    Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. More info about this Kitchen Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Altaj Chicken Corner will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be deci...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chinese Cook

    Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese More info about this Chinese Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Tundla, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook|Continental Helper

    Preparing, Cooking, And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. Frequently Checking Of Raw Materials. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | South Indian, Restaurant Experience More info about th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now