Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cupameal Foods will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cupameal Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cupameal Foods expects the candidate to have the following skills: Head chef, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune, Wakad-Chaudhary park..

8. What are the timings of this job?
Ans. Cupameal Foods expects the candidate to work for the following hours: 12:00 PM - 12:00 AM | Monday to Saturday


Company Name: Cupameal Foods Marunji, Maharashtra

Related jobs

  • Indian And Chinese Cook

    Serves Meals By Reviewing Recipes; Assembling, Combining, And Cooking Ingredients; And Maintaining A Sanitary Kitchen. Food & Accommodation Available. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor | North Indian More info ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. North Indian, Head Chef, Commi1 | Skills Needed : Veg More info about this North Indian Cook Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • South Indian Chef

    Job Category Culinary Relocation? N Position Type Non-Management Position Summary Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met · Maintains food handling and sanitation standards. · Performs all duties of Culinary and related kitchen area ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now