Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales | Marketing | Languages : English, Hindi

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Machine wala enterprise will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Machine wala enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Machine wala enterprise expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Machine wala enterprise expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 105- Aakashdeep complex sapna sangeta road Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Machine wala enterprise expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Machine wala enterprise

Related jobs

  • Manager|Territory

    Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India’s leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel, Food Chain, Garment More info about this Store Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fashionheit will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Coordinator

    Maintain sales and channel partner’  To Increase sales of the Company.  Responsible for monthly Target Achievement  To ensure proper utilizations of the available resources.  Identify and Explore new opportunity and providing better sales.  Keep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now