Store Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel, Food Chain, Garment

More info about this Store Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fashionheit will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fashionheit expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fashionheit expects the candidate to have the following skills: Apparel, Food chain, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 35 shreenagar ext near blanco cafe.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fashionheit expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: F Fashionheit Indore, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Sales Coordinator

    Maintain sales and channel partner’  To Increase sales of the Company.  Responsible for monthly Target Achievement  To ensure proper utilizations of the available resources.  Identify and Explore new opportunity and providing better sales.  Keep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahesh marketing will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahesh marketing will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now