Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mahesh marketing will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mahesh marketing expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mahesh marketing does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khajuri bazar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mahesh marketing expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mahesh marketing Indore, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Marketing Manager

    Presentable Bold Stunning And Casual Lady Who Is Ready To Travel Across India.Sales Of Products Related To Construction Services. Only Relevant Candidates Can Apply. More info about this Marketing Manager Job: 1. How much salary can I expect for this...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Staaf

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More info about this Sales Staaf Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji Global Insurance Solution Private Limited will provide a salary in th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Kokta, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Loan More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Alitudine Planning Solution ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Kokta, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now