Sales Staaf

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kokta, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about this Sales Staaf Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Balaji Global Insurance Solution Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Balaji Global Insurance Solution Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Balaji Global Insurance Solution Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Balaji Global 16-C Second Floor Above Central Bank of India Near Reliance Trend Indrapuri C Sector.

8. What are the timings of this job?
Ans. Balaji Global Insurance Solution Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Balaji Global Insurance Solution Private Limited Kokta, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Loan More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Alitudine Planning Solution ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Kokta, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    Attend Customers And Convert Their Enquiry Into Booking And Look After Them. More info about this Sales Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hotel Rk Regency will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently required Sr| Sales Manager for cable

    • Strong negotiation and consultative sales skills. • Excellent analytical and problem solving skills. • Overseeing the activities and performance of the sales team. This job is provided by Shine.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now