Marketing Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Presentable Bold Stunning And Casual Lady Who Is Ready To Travel Across India.Sales Of Products Related To Construction Services. Only Relevant Candidates Can Apply.

More info about this Marketing Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CONCETTI ARCHITECTURAL COMMODITIES will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CONCETTI ARCHITECTURAL COMMODITIES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CONCETTI ARCHITECTURAL COMMODITIES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. CONCETTI ARCHITECTURAL COMMODITIES expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: CONCETTI ARCHITECTURAL COMMODITIES Madhya Pradesh

Related jobs

  • Sales Staaf

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More info about this Sales Staaf Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji Global Insurance Solution Private Limited will provide a salary in th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Kokta, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Loan More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Alitudine Planning Solution ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Kokta, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    Attend Customers And Convert Their Enquiry Into Booking And Look After Them. More info about this Sales Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hotel Rk Regency will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now