Inside Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Gujarati, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales | Languages : Hindi, English
More info about this Inside Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NEXCES GRANITO will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NEXCES GRANITO expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NEXCES GRANITO expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ,A-One Residency, Nirant Cross Rd, near Bhavani Park, Vastral, Ahmedabad, Gujarat 380038.
8. What are the timings of this job?
Ans. NEXCES GRANITO expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
RETAIL SALES EXECUTIVE
Join us to make the world even better Bharat Floorings & Tiles is an organization with a blend of youth & experience. Our business values are based on Quality, Integrity & Excellent Service. We aim to give our employees every chance to fl...
-
Sales Officer
To fulfill and achieve distribution and sales objectives for key brands in the on-trade channel by successful execution of sales strategies and plans To ensure full compliance of sales, price management, promotion and merchandising
-
Counter Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. FMCG More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Patanjali mega store will provide a salary in the range of 10000 INR to 12...