Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gorimedu, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Priyan Gift will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Priyan Gift expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Priyan Gift expects the candidate to have the following skills: Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sixer Shopping Complex, 1/3, Sarada College Rd, near Saradha College, Salem, Tamil Nadu NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Priyan Gift expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Priyan Gift Gorimedu

Related jobs

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Incentives Available . More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hari Sri Bakery will provide a salary in the range of 12000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Manager

    Exciting Opportunity in Chennai, India Join a prestigious luxury home store in Chennai, with potential for expansion to other major cities. We are currently seeking talented individuals from a hotel background who have a minimum of 6-8 years of work ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Manager

    Exciting Opportunity in Chennai, India Join a prestigious luxury home store in Chennai, with potential for expansion to other major cities. We are currently seeking talented individuals from a hotel background who have a minimum of 6-8 years of work ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now