Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Coimbatore, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Incentives Available .

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hari Sri Bakery will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hari Sri Bakery expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hari Sri Bakery does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 403, Kamarajar Road, Near Manish Theatre, Coimbatore - 641004..

8. What are the timings of this job?
Ans. Hari Sri Bakery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hari Sri Bakery Coimbatore

Related jobs

  • Retail Store Manager

    Exciting Opportunity in Chennai, India Join a prestigious luxury home store in Chennai, with potential for expansion to other major cities. We are currently seeking talented individuals from a hotel background who have a minimum of 6-8 years of work ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Manager

    Exciting Opportunity in Chennai, India Join a prestigious luxury home store in Chennai, with potential for expansion to other major cities. We are currently seeking talented individuals from a hotel background who have a minimum of 6-8 years of work ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Jewellery More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sonal fashion jewelry will provide a salary in the range of 10000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now