Inside Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
It Hardware Sales To Govt Organization Via Gem Portal, Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales
More info about this Inside Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Astrix Infonet Pvt.Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Astrix Infonet Pvt.Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Astrix Infonet Pvt.Ltd. expects the candidate to have the following skills: Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Astrix Infonet Pvt.Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF-28, Parsvnath Bibhab Plaza, Alfa-1 commercial belt, greater Noida-201310.
8. What are the timings of this job?
Ans. Astrix Infonet Pvt.Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. JUS'Jumpin" will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exac...
-
Business Development Manager | Banking | DELHI NCR Noida
Role : Business Development Manager / Relationship Manager / Sales Manager > Salary : 4.5 LPA > Location : Gurgaon , Noida , Delhi > Experience : Min. 06 months in Banking / Insurance/ BFSI / Fintech / NBFC > Skills Required : Business De...
-
hiring for boys |amp| girls for shopping mall Noida
QUALIFICATION REQUIRED 8th, 10th, 12th, Ba, ma pass candidates. 3D job profile cash counter, storekeeper, supervisor, data intry operator etc. Salary pkg -16500/- to 25000/- + inc+ cab fresher and experience can also apply. Same day selection and joi...