Interior Showroom Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Show Furniture And Other Interior Decoration Items To Customers. Explain Benefits And Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Furniture

More info about this Interior Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Uttam Glass will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Uttam Glass expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Uttam Glass expects the candidate to have the following skills: Furniture.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Uttam Glass expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Uttam glass, shop no 5, pavapuri bldg,+th khetwadi lane Mumbai 400004..

8. What are the timings of this job?
Ans. Uttam Glass expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Uttam Glass

Related jobs

  • Business Development Manager

    Job Summary The purpose of the role is to, • Meet the business objectives initiated by the respective country Business Clients business • Customer focused need-based selling • Deepen customer relationship and maximize penetration Responsibilities Bus...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Executive

    Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. More info about this Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SUBRAO INDUSTRIES PVT.LTD will provide a salary in the range of 15000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Coordinator

    Responsible For Assigning Work, Solving Issues, Managing Team, Maintaining Record. Making Quote Cold Call Payment Followup. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Pimpri-Chinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now