International Call Centre Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

In Charge Of Hiring, Training And Managing Staff, Allocate Work To The Staff, Get Hourly Reports, Help Agents To Perform Well And Meet Daily Target, Manage The Office. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Outbound, International | Languages : English

More info about this International Call Centre Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sales up sales pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to have the following skills: English, International, Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: # 17A,2nd floor, behind V Mart, Zoo Road, Tiniali, RG Baruah Road, Guwahathi-781021..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sales up sales pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 PM - 6:00 AM | Monday to Friday


Company Name: Sales up sales pvt ltd Guwahati, Assam

Related jobs

  • Relationship Officer | Retail Sales | Barpeta

    We are hiring upfront Relationship Officer in Barpeta to meet business via allocated bank branches, ideal candidate having basic understanding about banking products and selling. Role: Relationship Officer – Bank Location: Barpeta, Assam (nearby bran...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Person

    Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. More info about this Sales Person Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Happy Mart will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Market Pe Jaake Products Ka Order Lena, Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, B2C, Distributor, Medical, SIM Card, Dealer | Preferred Experience In : Insurance, Prom...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now