Sales Person

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about this Sales Person Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Happy Mart will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Happy Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Happy Mart does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Happy Mart, Jilika Path, Opp Srimanta Sankardev Kalakhetra, ,Panjabari, Guwahati-781023.

8. What are the timings of this job?
Ans. Happy Mart expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - +:30pm | Monday to Sunday


Company Name: Happy Mart

Related jobs

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Market Pe Jaake Products Ka Order Lena, Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, B2C, Distributor, Medical, SIM Card, Dealer | Preferred Experience In : Insurance, Prom...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Full Job Description MAIN JOB PURPOSE: The Candidate would be required to drive sales and distribution for the company products and manage his allocated territory and the customer. Responsibilities Stockiest appointment for FMCG must have experience ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Full Job Description MAIN JOB PURPOSE: The Candidate would be required to drive sales and distribution for the company products and manage his allocated territory and the customer. Responsibilities Stockiest appointment for FMCG must have experience ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Silchar, Assam

    2025/09/21


    Apply Now