It Sales Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Software, B2B, Distributor

More info about this It Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hilink Networks Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hilink Networks Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hilink Networks Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Distributor, Software.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hilink Networks Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navkar complex, opp andheri station, Andheri East . Mumbai- 40006+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hilink Networks Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hilink Networks Pvt Ltd

Related jobs

  • Back Office Executive

    Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. Skills Needed : Computer | Basic Excel More info about this Back Office Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Neovo Info S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • JNK140 | Executive | Trade Marketing | FMCG |2|4 yrs|

    Urgent Hiring - Trade Marketing ExecutiveJob Location - Mumbai (BKC)Experience -Minimum 2 years in MarketingNotice Period -Max 15 DaysQualification - MBA (Marketing) Employment Type: Full-TimeKey Skills : - Strong data Analysis, ability to share insi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Banking | Executive

    Tata CLiQ is the flagship digital commerce initiative of the Tata Group. It is a multi-category e-commerce platform, operating across categories such as Fashion, Footwear and Accessories, Beauty, and Luxury. It has a unique omnichannel marketplace mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now