It Technician|Network Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Level 1 And Level 2 Analysis. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this It Technician/Network Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fns Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fns Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fns Solution does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Fns Solution expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurgaon and Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fns Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Fns Solution

Related jobs

  • Cctv Technician

    INTERESTED MAY DIRECTLY CONTACT: MS. PAYAL- +267+1324/ recruiter7.spbcgroup@gmail.com Job Descriotion • CCTV Installation • Design, specify, configure, and install analog and digital CCTV systems. • Trouble Shooting of CCTV • Installation of IP Camer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Rewari, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician

    Maintain And Repair All Hvac Equipment And Components To Manufactures Recommendation, I.E. Valves, Motors, Belts, Bearings, Filters, And Lubrication Et. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC More info about this Ac Technician Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Critical Facilities Maintenance Technician

    Want to be a part of our team? Responsible for performing preventative and ongoing maintenance for mechanical, electrical, plumbing and other infrastructure systems in mission-critical, high-risk, or high-reliability environments (data centers, medic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now