Iti Instructor Welding|Fitting Trad|

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Patna, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Patna

Working Hours :
+:00 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
To Impart Practical & Theoritical Training To Students For Welding & Fitting Trade. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Iti Instructor Welding/Fitting Trad... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharat Institute of Aeronautics will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharat Institute of Aeronautics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharat Institute of Aeronautics does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bharat Institute of Aeronautics expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Patna Airport, Patna - 14.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bharat Institute of Aeronautics expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Bharat Institute of Aeronautics

Related jobs

  • Computer Operator

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assembly line Worker

    We are looking for assembly line staff to assemble cctv in Chennai -no experience required, -food , room will be provided

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Muzaffarpur, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assembly Line | Chennai

    We are looking for assembly line staff to assemble cctv in Chennai -no experience required, -food , room will be provided

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Darbhanga, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now