Iti Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Arani, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Machine Operation Basic Machine Maintenance. Production Assembly Mechanical Assembly Upkeep And Follow 5S. Fitter

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EXENUS INDIA PVT LTD will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EXENUS INDIA PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EXENUS INDIA PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Fitter.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1268/1C, Chinnambedu Village, Ponneri taluk, Thiruvallur (D), Tamil Nadu.

8. What are the timings of this job?
Ans. EXENUS INDIA PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: EXENUS INDIA PVT LTD Arani, Tamil Nadu

Related jobs

  • Ac Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC More info about this Ac Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cool Tech Ac care will provide a salary in the range...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manufacturing Technician

    Career Area: Manufacturing & Supply Chain Job Description: Description: This is not the official job description or a list of its essential job functions, but a general guide to this role available at Caterpillar. Please contact your manager for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Lab Technician

    About Us Uhnder is revolutionizing the world of automotive and industrial sensing with cutting-edge 4D digital radar technology. Since 2015, we have been on a mission to create the most advanced radar sensors for safe and automated mobility of both p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now