Java Developer

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Rajender Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Develop Java Software / Applications Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Java This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Java Developer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ahaan HR Solution will provide a salary in the range of 35000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ahaan HR Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ahaan HR Solution expects the candidate to have the following skills: Java.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ahaan HR Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ahaan HR Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Ahaan HR Solution

Related jobs

  • Loan Executive

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Home Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Recruitment IN Back|End Operator Work From Home|

    candidate, You can work from home..You can work from any location Its very useful for students, retired person housewife job seekers It is Part time work, full time work..anyone can apply... Position: Fresher /Computer Operator/ Data Entry Operator s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Product Manager | Remote

    Do you enjoy constantly learning and using new technologies? Would working with cutting-edge security products excite you? Join our innovative Application Security Product division Our products and services are used by the world's leading e-commerce,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now