Jewellery Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery

More info about this Jewellery Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SAMRIDDHI JEWELLERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SAMRIDDHI JEWELLERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SAMRIDDHI JEWELLERS expects the candidate to have the following skills: Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SAMRIDDHI JEWELLERS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Samriddhi Jewellers, Janjeerwala Square, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. SAMRIDDHI JEWELLERS expects the candidate to work for the following hours: 11.30AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SAMRIDDHI JEWELLERS

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Clothes More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The little closet will provide a salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer| TMT Bars Jabalpur

    Job Description Responsibility To monitor handle sales of TMT Bars in Retail Shops in assigned area Introducing the brand in Builders and Government Contractors Actively tracking sales schemes of competitors to increase our sales with counter schemes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager| TW Jabalpur

    Job description: managetwo wheeler business through teams at specific dealer counters in the assigned area or region . manage a team of sales officers and drive to achieve set parameters  achieve target nos. / value ( logins and disbursals ), cros...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now