Juice Maker
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Taleigao, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Prep Fruits And Vegetables Including Cleaning, Peeling And Cutting. Produce, Bottle And Label Fresh Juices. Properly Package, Weigh, And Label To Go Meals According To Weights-And-Measures Standards. Organize, Maintenance And Daily Cleaning Of Kitchen And Restaurant.Food And Accomidation Free. Home Cook Experience
More info about this Juice Maker Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LaFansa Shawarma Cafe will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LaFansa Shawarma Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LaFansa Shawarma Cafe expects the candidate to have the following skills: Home cook experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: St Inez Rd, next to Amigos Tour, St. Inez, Altinho, Panaji, Goa 403206.
8. What are the timings of this job?
Ans. LaFansa Shawarma Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Waiter
Take Food Order From Customer And Serve Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Waiter Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Godinho Bar and Restaurant will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 ...
-
Food And Beverage
We are a small, young BnB located in Morjim and we are looking for an F&B associate to join our team. • Assist with preparing and serving breakfast and other meals as needed. • Proven experience as a Service Person or similar role. • Excellent co...
-
Group Revenue Manager | Hotel |amp| Resort Goa
Kish Hospitality Consultant Hiring for Group Revenue Manager For Group Hotel & Resort in Goa. Job Description:- The duties and responsibilities of a corporate revenue manager may include: 1. Developing revenue strategies: This involves analyzing ...