Kitchen Helper

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. Food And Accomandation Available.

More info about this Kitchen Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AASHI'S BISTRO will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AASHI'S BISTRO expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AASHI'S BISTRO does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 2, +8, Jyotinagar, Dunlop, Saket Nagar, Bonhooghly Government Colony, Baranagar, West Bengal NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. AASHI'S BISTRO expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AASHI'S BISTRO Baranagar, West Bengal

Related jobs

  • Chinese Cook

    Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. Skills Needed : Chinese, Continental, Tandoor | North Indian, Commi1, Restaurant Experience More info about this Chinese Cook Job: 1. How much salary c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook |South Indian Cuisine

    Annual CTC 2 to 3 Lacs Experience 3–5 years Education Matriculation, Diploma in F&B Gender No bias Age 30–40 years Requirements • 2+ years’ experience as a Cook in south Indian restaurant • Able to read and follow standardized recipes • Strong kn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef Home

    Must be able to cook super clean and hygienic delicious food. This job is for our home kitchen. Candidates from Salt Lake Area, Kolkata City, India will be preferred.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now