Kitchen Staff
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.
More info about this Kitchen Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Andra spicy restaurant will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Andra spicy restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Andra spicy restaurant does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nagavara opp to manyata.
8. What are the timings of this job?
Ans. Andra spicy restaurant expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Chickp...
-
Chef
Company Description Letskookup is a meal kit delivery service that sources the best quality ingredients, pre portions them, and ships them to customers in eco-friendly packaging. Our team develops fail-proof recipes to make cooking easy and enjoyable...
-
Commis Chef | South Indian|Western|Indian|Asian
Company Description Strategically located in the heart of the IT corridor- Novotel Bengaluru Outer Ring Road brings to you different categories of beautiful rooms that are sleek and contemporary designed, full of modern day amenities suitable for you...