Kitchen Staff

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.

More info about this Kitchen Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bundel Technologies will provide a salary in the range of 14000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bundel Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bundel Technologies does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Royapettah Chennai Tamilnadu 600014.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bundel Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bundel Technologies

Related jobs

  • Chef |Hospitality|

    Dear Applicants, Greetings from Global Wingz Careers LLP!!! We are looking for applicants willing to work for Romania Hiring for Hospitality Management Position Available Chef: Salary 3550 RON. INR 63,000/- Duty 8 hours Food 30-80 ron Over time rate:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • South Indian Chef

    The responsibilities and duties section is the most important part of the job description. Here you should outline the functions this position will perform on a regular basis, how the job functions within the organization and the title of the manager...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook|Cook Helper

    Dear Applicants, Greetings from Global Wingz Careers LLP!!! We are looking for applicants willing to work for Romania Hiring for Hospitality Management Position Available Cook/Cook Helper: Salary 3550 RON. INR 63,000/- Food 30-80 ron Over time rate: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now