Kotak Mahindra Bank

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike

More info about this Kotak Mahindra Bank Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Team work financial services will provide a salary in the range of 12500 INR to 16500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Team work financial services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Team work financial services expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: building 868 shalimar garden extn 1.

8. What are the timings of this job?
Ans. Team work financial services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Team work financial services

Related jobs

  • Accounts Executive

    KRA's • Posting of Income and Expense Accounting Entries in Books • Posting of daily cash and bank transactions in accounting software. • Prepare Bank reconciliation statements. Maintaing Cash & bank journal voucher files. • Good knowledge of GST...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technology Operations Specialist Ii Gbs Ind

    Overview Bank of America is one of the world's leading financial institutions, serving individual consumers, small and middle-market businesses and large corporations with a full range of banking, investing, asset management and other financial and r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Credit Reporting

    Part of Management MI team supporting Credit Head in UK. He/she will responsible for preparing periodic Credit MI and various other reports for Credit Head of the Bank / Bank of England. Also, need assurance of data accuracy in system, handle Interna...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now