Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results.

More info about this Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dadar west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Lab Technician

    Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results. More info about this Lab Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Calibration Technician

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall. Responsibilities Knowledge about NABL norms/procedures. Performing calibration at lab & at Site Measuring Instrume...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fire Technician

    Job Responsibilitiesinstall And Program Control Panels And All Other Equipment For Fire Alarm Systems With The Guidance Of Building Plans And Electrical Layoutsmount Sensors At Appropriate Locations, Performing All Necessary Tasks, Such As Drilling H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now