Laser Hair Removal Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Providing Laser Hair Removal To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Facial | Make Up
More info about this Laser Hair Removal Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Skinfluent clinic will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Skinfluent clinic expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Skinfluent clinic expects the candidate to have the following skills: Facial, Make up.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Skinfluent clinic expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 708,7th floor,A park,shanidev mandir to underbridge road,near panchal milan mandir hall,shahibaug,Ahmedabad-380004,Gujarat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Skinfluent clinic expects the candidate to work for the following hours: + a.m to 3 p.m(1st shift),3pm to +pm (2nd shift) Monday to Saturday,sunday(10a.m to 1p.m
Related jobs
-
MIS Executive
Good Analytical and Presentation skills • To be self-motivated and innovative enough for preparing own analysis with multiple dashboards in Excel. • Should be good in PowerPoint presentations. • Good in numbers in making MIS reports • Good Communicat...
-
General Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Wireman, Electrician | CCTV More info about this General Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Wheels...
-
Warehouse Executive
Job details No matching job preferences Salary ₹8,000 - ₹10,000 a month Job type Full-time Fresher Shift and schedule Day shift Benefits & Perks Provident Fund, Paid sick time Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Benefits Pulled from the...