Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Thirumudivakkam, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo

More info about this Light Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Profectus will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Profectus expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Profectus expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 40-D Barathi street,Ambathkar nagar,padikuppam road.Anna nagar west ext.

8. What are the timings of this job?
Ans. Profectus expects the candidate to work for the following hours: 04:30 am - 1:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Profectus

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pandiyan R Security Agency ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Delivery Driver

    van delivery Timing \_ 5 AM TO 2 PM / 2 PM TO 10PM WEEK OFF Job Types: Full-time, Part-time, Fresher Salary: ₹12,500.00 per month Benefits: • Health insurance • Paid sick time • Provident Fund Schedule: • Day shift • Morning shift • Night shift

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now