Light Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.
More info about this Light Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parthal Traders will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parthal Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parthal Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Naranpura,Ahmedabad,Gujarat,383310.
8. What are the timings of this job?
Ans. Parthal Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Recruiter | Delivery Executive
Recruiter - Delivery Executive Responsibilities: 1.Recruitment: • Develop and implement effective recruitment strategies to attract qualified delivery executive candidates. • Source potential candidates through various channels, such as job boards, s...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Expresso Logistics will provid...
-
Delivery Boy
Distributing various packages to specified locations within a given time frame. Planning daily travel routes based on locations and time frames. Carefully loading and unloading all packages. Accepting and recording payment for delivered packages. Ans...