Light Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Vanasthalipuram, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.

More info about this Light Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhavani Juice Centre will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhavani Juice Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhavani Juice Centre does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot C-72, Sachivalayam Nagar, 8V Road, Near Smile 32 Dental Care, Vanasthalipuram, Hyderabad 500070..

8. What are the timings of this job?
Ans. Bhavani Juice Centre expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bhavani Juice Centre

Related jobs

  • Auto Driver

    Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ANSH LOGISTICS will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • driving job for uber

    uber id blok candidates not accepted

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Dear Applicants, Greetings from Global Wingz Careers LLP!!! We are looking for applicants willing to work for Romania HIRING FOR DRIVER Position Available Driver- Heavy Vehicle: Salary 4500 RON. = INR 80,000/- Driver- Light Vehicle: Salary 4500 RON. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now