Light Driver Cum Delivery Boy

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Delivery The Naga Products To Local Shops. Type : Tempo

More info about this Light Driver Cum Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dtv marketing will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dtv marketing expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dtv marketing expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sabapathi Nagar moovarasampet.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dtv marketing expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dtv marketing

Related jobs

  • Tata Ace Driver

    Tata Ace Driver ????. ?????????? ??????? ??????? ???? ?????? ????? ????????? ??????? ??????? ?????. Type : Auto More info about this Tata Ace Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sakthi Steels will provide a salary in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Perungalathur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Msp Construction will provide a salary in the range of 150...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Hosur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    We are hiring for Driver job vacancy available in Kovilpatti Qualification:HSC (12th),S.S.L.C (10th) Salary:As per company norms FULL-TIME Both Fresher and Experience 0-2 year(s) candidates can apply

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Kovilpatti, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now