Loader|Unloader

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Mapusa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Loading And Unloading The Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Loader/Unloader Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cielhr services pvt ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cielhr services pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cielhr services pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Cielhr services pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor,Lobo Enterprises, S/No 17+ Sub division 7/8/+ , Almedawada, Parra, Mapusa Goa- 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cielhr services pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Cielhr services pvt ltd

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Manager | Urban Farm Foods

    Job Overview An Urban Farm based company in North Goa, with the mission to bring popular Indian food and drinks into your homes, is now looking for a Sales and Marketing Manager. Job Responsibilities • You will help Promoting the company's existing b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Ponda, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telemarketing

    Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Marketing More info about this Telemarketing Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Club Mahindra will provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Navelim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Asst| Storekeeper

    Job Brief The primary responsibility of the Assistant Storekeeper is to be responsible for a warehouse inventory location, including receiving, storing, inventorying and issuing of Food and Beverage related items. P O S I T I O N D E S C R I P T I O ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now