Lorry Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Hosur, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Truck Driver Container Truck. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Lorry Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PMK Transport will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PMK Transport expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PMK Transport expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PMK Transport expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dairy complex, near Bus Stand, Attibele, Karnataka 584122.

8. What are the timings of this job?
Ans. PMK Transport expects the candidate to work for the following hours: 0+ am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: PMK Transport

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • 3 wheeler delivery driver

    Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a 4 wheeler valid Driving ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Drivers

    Full Job Description Should have minimum 3 yrs experience in any Van is must (Light or Heavy License with Badge). Workplace Tirupur only. Free accommodation & food at subsidized rate available. We do not want cab drivers & one who knows to dr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now