Marketing Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Tonk Phatak, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Tonk Phatak

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Marketing Of Company To Build Company Portfolio. Bring Business Leads For Company. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Marketing Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. INS Advertising Agency will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. INS Advertising Agency expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. INS Advertising Agency does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. INS Advertising Agency expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tonk Phatak, Jaipur Tonk Rd Saadat Ganj, Tonk, Rajasthan 304023.

8. What are the timings of this job?
Ans. INS Advertising Agency expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: INS Advertising Agency

Related jobs

  • Marketing Executive

    Salary Range : Rs. 10001 - Rs. 25001 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Manager

    Job description The Operations Manager plays a key role in overseeing the daily operations of the organization. They are responsible for ensuring efficiency, productivity, and quality across various departments or functions. The Operations Manager wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Operations Executive

    Job description Key Responsibilities: Lead Verification: • Make outbound calls to verify business leads received through various channels. • Accurately validate and update lead information in the system. Customer Support & Online Payments: • Assi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now