Marketing Team Leader | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Marketing Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike

More info about this Marketing Team Leader - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. unik enterprices will provide a salary in the range of 24000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. unik enterprices expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. unik enterprices expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. unik enterprices expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sachin hojivala.

8. What are the timings of this job?
Ans. unik enterprices expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: unik enterprices Surat, Gujarat

Related jobs

  • Field Sales Representative

    Representing Products To Increase Sales, Visiting Clients And Generating Leads, Market Research. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Distributor, FMCG, B2C, B2B | Preferred Experience In : Promotion More info about this...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Manager | Female|s ONLY

    Deliverables (Maximum 5-6 key responsibilities) • Store Operations & Audit / Compliance: • Adherence of Store Operations in line with pre-defined SOPs • Ensure that the look and feel of the store is as per guidelines/standards • Track efficient C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Manager

    The Ideal Candidate is responsible for overseeing the daily operations of our store, making sure it runs smoothly and effectively. Their duties include motivating sales teams with great customer service as well as developing business strategies that ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now