Mason Helper

  • Category: MIS Executive
  • Location: Vasco da Gama, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Working On Construction Sites As Labour. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Mason Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kumar Engineeing will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kumar Engineeing expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kumar Engineeing does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kumar Engineeing expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7 Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #100, Near Sudesh Bakery, Vasco Da Gama, Goa - 403802 (Headland Sada).

8. What are the timings of this job?
Ans. Kumar Engineeing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kumar Engineeing

Related jobs

  • Uni*** Hairdresser

    Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Hair Cutting More info about this Unisex Hairdresser Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Beyond Looks Beauty Salon ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hairdresser

    Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. Skills Needed : Hair Cutting More info about this Hairdresser Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kings Razor Mens Saloon will provide a salary in the range of 12000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Spa Therapist

    Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Spa Therapist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Arti Fabulous Body Care will provide a salary in the range of 10000 INR to 1200...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now