Medical Sales

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Medical Products/ Service, Contacting Potential Clients, Answering Queries. Should Have : Bike | License, Medical

More info about this Medical Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Acculaser Technologies will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Acculaser Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Acculaser Technologies expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Medical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. T20, T21, Regal Plaza, Lok Puram, Thane -400601.

8. What are the timings of this job?
Ans. Acculaser Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Acculaser Technologies

Related jobs

  • Sales Executive Cum Receptionist

    Receptionist Cum Sales Executive In Real Estate Company. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive Cum Receptionist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raga Developers will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. Selling More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jaymang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Dehu, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Sales Executive

    Automobile Experience Compulsory,Show Cars To Customers, Explain Features And Benefits, Financing Schemes. Help With Invoicing And Close Sales Process. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car More info about this Car Sales Executive Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now