Sales Executive Cum Receptionist

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Receptionist Cum Sales Executive In Real Estate Company. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sales Executive Cum Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raga Developers will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raga Developers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raga Developers does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Raga Developers expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Top Towers, S. no. 134/1, Behind Sayaji Hotel, Wakad, Pune 411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raga Developers expects the candidate to work for the following hours: 10.00 am - 7.00pm | Monday to Saturday


Company Name: Raga Developers

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. Selling More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jaymang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Dehu, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Sales Executive

    Automobile Experience Compulsory,Show Cars To Customers, Explain Features And Benefits, Financing Schemes. Help With Invoicing And Close Sales Process. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car More info about this Car Sales Executive Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Business Developm| L Lnv Digital

    Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. More info about this Sales Executive - Business Developm... Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lnv Digital will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now