Sales Executive | Business Developm| L Lnv Digital

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: mbernath, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna.

More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lnv Digital will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lnv Digital expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lnv Digital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Udyog Bhawan No 1 Additional MIDC Ambernath East.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lnv Digital expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Friday


Company Name: Lnv Digital

Related jobs

  • Car Sales Executive

    Automobile Experience Compulsory,Show Cars To Customers, Explain Features And Benefits, Financing Schemes. Help With Invoicing And Close Sales Process. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car More info about this Car Sales Executive Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Store Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Abc Amazing Blazing Cakes will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. IT TEAMWORK will provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Nala Sopara, , Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now