MIS Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed, MS Word | Skills Needed : Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Best Roadways Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Best Roadways Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Best Roadways Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5th Floor C Wing Pramukh Plaza, Cardinal Gracious Rd, Chakala, Andheri East Mumbai , Opp P&G Plaza.

8. What are the timings of this job?
Ans. Best Roadways Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Best Roadways Limited

Related jobs

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organising Files And Paper Works, Ensuring Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Inventory Management, Stock Management, Manage Operations | Sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager MIS

    Industry: Construction Qualification: CA qualified Experience - 4-6 years Salary Range - 12-16 LPA Location: Lower Parel, Mumbai Key Skills: • SAP experience is a must. • Must be able to prepare dashboards (powerpoint and excel) Key Responsibilities:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior MIS Executive

    Senior MIS Executive Job Description Senior MIS Executive Your Job You’re not the person who will settle for just any role. Neither are we. Because we’re out to create Better Care for a Better World, and that takes a certain kind of person and teams ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now