Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Bengaluru, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Need Knowledge In Java. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AKARUI GREEN ENERGY SOLUTIONS will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AKARUI GREEN ENERGY SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AKARUI GREEN ENERGY SOLUTIONS expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. AKARUI GREEN ENERGY SOLUTIONS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Koramangala.
8. What are the timings of this job?
Ans. AKARUI GREEN ENERGY SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
Full Job Description Responsibilities: Collect, analyze, and interpret data from various sources Create reports, dashboards, and presentations to convey insights and recommendations to management Develop and implement data-driven strategies to improv...
-
CIEL|SEL|24+0+| MIS Analyst
• Strong knowledge in Excel, VBA, Macros and PowerBi. • Develop the reports and dashboard and transition it to the Operations team. • Any ad-hoc projects or tasks to be assigned by manager • Provide support as required to ensure the availability and ...
-
MIS Analyst
Navi has been founded by Sachin Bansal and Ankit Agarwal in 2018, Navi has been envisioned as a tech-first and customer-centric organization in the BFSI space providing hyper-growth opportunities to exceptional talent. At Navi, our high-performance c...