Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Veera Vahana Udyog will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Veera Vahana Udyog expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Veera Vahana Udyog expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Internet surfing, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near devi homes, Bachupally NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Veera Vahana Udyog expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accounts Executive|US Operations
Full Job Description Job Description: Job Role: Accounts Executive – US Operations Experience: 2+ Years Roles & Responsibilities: Manage and oversee the daily operations of the accounting department. • Validation of AR & AP Invoices. • proces...
-
MIS Executive
Full Job Description MIS Executive- Job Description The MIS function is critical to get a realistic view of operational quality of the Centres, including the Bharosa Centres. The MIS function will be responsible for data collection with respect to At...
-
Mis Executive
(Job Code: MIS 01) To start career from root level Garuda would be destination Send profile to ***@*.com Job Location: Hyderabad / Tirupati Qualifications: B. Com (Computer Science) / Equivalent Experience: 0 – 1 Year of Experience in the area of MIS...