Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Bakori, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Imperative Discount will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Imperative Discount expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Imperative Discount does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bakori,Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Imperative Discount expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
Roles and Responsibilities : • Maintain reports spreadsheets for historical data, lead email queues • Hand on experience on Scheduling on Excel (using Erlang or other models) for the Process/Processes to ensure forecasted service level (SL) for the d...
-
Mis Executive
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Advanced Excel, Basic Excel | Skills Needed : Computer More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can ...
-
Finance Executive
Job Summary Join our team as a Finance executive on an exciting journey in the world of digital marketing. As an ideal the candidate will have experience using the tools of accounts, including MS Excel and Tally along with strong analytical skills.Fi...