Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dadar west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
Job description • Maintaining Reports • Daily Sales Report • Weekly Sales Report - Online • Sales Analysis Report • Product Analysis Report 2. Creates and maintains the databases for the company. 3. Ensures stable operation of the databases by consis...
-
MEMBERSHIP EXPERIENCE| BRAND COLLABORATIONS EXECUTIVE
Job Description: About the Company Della Leaders Club is the World’s 1st Global Business Platform for Entrepreneurs, Professionals and Young Leaders. We are that one platform where our members get access to unbiased, filtered and ready-to-apply knowl...
-
Creative Content Writer
Job details No matching job preferences Salary Up to ₹30,000 a month Job type Full-time Shift and schedule Day shift Qualifications Hindi (Preferred) English (Preferred) Content writing (Preferred) Total work (Preferred) Full Job Description 1. Creat...