Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, Internet Surfing, MS Word, MS Power Point, > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Email, Computer, MS CIT

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Athrav Agricure Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms cit, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 403 prime plaza third floor munshi puliya lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Athrav Agricure Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Athrav Agricure Pvt Ltd Uttar Pradesh

Related jobs

  • MIS Executive

    FEMALE CANDIDATE PREFERRED 1.Knowledge of HLOOKUP, VLOOOKUP, Countif, Sumif, Sumproduct, If, Data Validation, Conditional Formatting, Pivot Table. 2. Client Handling 3. 2 to 3 Years of Experience. Can call on +7185+2045 Job Type: Full-time Salary: ₹2...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    Job Title: MIS Analyst Job Description: We are seeking a highly analytical and detail-oriented MIS (Management Information Systems) Analyst to join our dynamic team. As an MIS Analyst, you will play a crucial role in collecting, analyzing, and presen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, Internet Surfing, MS Word, MS Power Point, >...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now