Mis Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: New Chandigarh, Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, Internet Surfing, Advanced Excel | Skills Needed : Email
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. STARLINK will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. STARLINK expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. STARLINK expects the candidate to have the following skills > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. STARLINK expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: URGENT REQUIREMENT.
8. What are the timings of this job?
Ans. STARLINK expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
accountant
accountant job in Mohali qualifications b.com gender female and male can apply salary 10k18k location Mohali address the bons SCF2,1st floor phase 5 Mohali NEAR PTL CHOWK
-
Accounts Associate
Responsibilities: • Perform detailed financial preparation procedures. • Assist in preparation of Financial Statements, Preparation of Draft accounts and Compliance with Statement of Recommended Practices. • Detailed scrutiny of financial statement s...
-
Accountant |US|UK|Canada|Australia|
About Us Link Business Advisory is Accounting and Bookkeeping company registered under Indian statute. We at Link Business Advisory offer a wide range of accounting & bookkeeping services to our global customers with an option to outsource all or...