Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tata Aia will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tata Aia expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tata Aia does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tata aia,1st floors,near lali cinema,barasat, Kolkata..

8. What are the timings of this job?
Ans. Tata Aia expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Tata Aia

Related jobs

  • MIS Executive

    Job Summary The Job requires the candidate to organizing the Data that is collected with the company. Excel/Google Sheet programming etc will be required to effectively complete this task Candidate with report to MD's office. Responsibilities and Dut...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Personnel

    Looking For A Car Sales Executive. Kolkata Based Job. We Are Hiring Freshers Too. Employees Need To Handle Sales In Showroom. • Candidates from automobile background will be preferred. * Location : - Ruby, Taratala, Topsia, Dalhousie, Michael Nagar. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Full Time 24 Hours Female House Mai|

    Urgent Hiring For 24 Hours Full Time Female Maid In Delhi. Salary Up To 20K + Food + Accommodation. 24 hour maid More info about this Full Time 24 Hours Female House Mai... Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sernover Pvt Ltd wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now