Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Future ***** Consultancy will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Future ***** Consultancy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Future ***** Consultancy expects the candidate to have the following skills Advanced excel, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Future ***** Consultancy expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gali No. 4A Village, Mujeri, Sector 70, Faridabad, Haryana 121004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Future ***** Consultancy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Future Shine Consultancy

Related jobs

  • MIS Executive

    Apply on WorkIndia.in Mis Executive T Truetech Services Private Limited Haryana Apply on WorkIndia.in 14 hours ago ₹15T–₹20T a month Full–time Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Executive Finance

    Country/Region: IN Field: Support & transversal Location: Faridabad (IND_FAR), IN Type of Contract: Permanent Level of experience: 00-02 years Job number: 32+42 It has been more than 60 years since SYSTRA has garnered expertise that spans the ent...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Engineer | Sitecore

    Since 1++3, EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) has leveraged its advanced software engineering heritage to become the foremost global digital transformation services provider – leading the industry in digital and physical product development and digital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now