Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Navi Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Having Experience Has Mis. Knowledge Of Pivot Table, Vlookup. Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Job Point India will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Job Point India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Job Point India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Job Point India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Job Point India

Related jobs

  • MIS Executive

    Junior Advisor Job Description About Us: Considering the establishment of the servolution services in 2015, with a handful of people, our company has met every milestone to now be a skilled and competent service providing company with thousands of em...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Phlebotomist |blood Sampling|

    Urgent Hiring- Phlebotomist Job Location – Mumbai Experience- 1 year-5 years Qualification-Graduation CTC-22K Role & Responsibility • Knowledge of legal requirements about drawing blood, handling fluid samples and use of relevant medical equipmen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Desk Executive

    Lead Posting, Property Video Shooting, Handling Incoming & Out Going Calls, Monitoring The Reception Area, Attending Visitors, Handling Courier, Maintaining Registers. More info about this Front Desk Executive Job: 1. How much salary can I expect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now